Şehit Onur İlkhan İlkokulu

Belgegeçer : 02222191319
WEB https://sehitonurilkhan.meb.k12.tr
Adres : Çankaya Mh. İkizce Sokak No 11 26240 Odunpazarı/ESKİŞEHİR
VİZYON : Eğitim ve öğretimde lider bir okul olmak.
MİSYON : Biz, öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak, Türk milli eğitiminin amaçlarını hedef edinerek; milli ve manevi değerlere sahip, özgüveni gelişmiş, sorumluluklarının bilincinde olan, yaratıcı, teknolojiyi etkin bir biçimde kullanabilen, kendi ve çevresiyle barışık, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuz öğrencilerinden Eray KILIÇ Satrançta milli takıma girme başarısı elde etmiş, Efe DERE ise Bilardo da 3 Top ta Türkiye 3.sü olmuştur.2016-2017 eğitim -öğretim yılında Masallarla Öğreniyorum Projesi kapsamında başarılı çalışmalar yapılmıştır. Okulumuzda halen Okullar Hayat Olsun, Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak ve Yetim Kardeş Projeleri devam etmektedir. Nasrettin Hoca ICT ile Hayat Buluyor yurt dışı projesi başarı ile yapılmıştır.

Saatler : 09.00 - 12.25 13.05 - 14.40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri 1 Numara, Büyükşehir Belediyesi Halk Minibüsleri 10 / 24 Numaralar okulumuz önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Çankaya Mh. İkizce Sk. No:11 26240 Odunpazarı/ESKİŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda eTwinning, Erasmus, Beslenme Dostu Okul, Temiz Okul gibi projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : RASYONEL UYGULAMALAR İLE STEM
Diğer Hususlar : 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Okul binamızın değişmesiyle, Okulumuzun "Nasrettin Hoca İlkokulu" olan ismi "Şehit Onur İlkhan İlkokulu" olarak değişmiştir.